Ezért is fogyasszunk kevesebbet a zsíros ételekből

626
HOZZÁSZÓLÁS:

A napi kalóriabevitel mennyiségének maximum 30 százalékát alkothatja zsír, és ennek is kevesebb mint 10 százaléka legyen a telített zsírsav. Ez “a hosszú élet egyik alapvető titka”. Meglepő kutatási eredmények utaltak arra is, hogy az alacsony zsírtartalmú táplálkozás akár csökkenthetné több rákos megbetegedés, mint pl.: vastagbél, végbélrák, emlőrák, méhnyakrák, prosztatarák kialakulásának kockázatát is. canstockphoto0880467

A rák és a szívinfarktus elleni küzdelem hatékonysága (az ilyen betegségekből eredő halálozás csökkentése) nagymértékben befolyásolja élethosszunkat, az Amerikai Öregedést Megelőző Akadémia szerint átlagosan 13 évvel hosszabbítja meg életünket.

Mennyi zsírt vihetünk be naponta szervezetünkbe következmények nélkül?

Ehhez tudnunk kell, mennyi kalóriát fogyasztunk, és ennek vegyük a 30 százalékát. A kapott számot osszuk el kilenccel (1g zsírban ennyi kalória van). Ez mutatja meg, hány gramm zsírt fogyaszthatunk naponta anélkül, hogy egészségünket veszélyeztetnénk.

A telített zsírok (így az állati eredetű zsírok is) ennek a mennyiségnek kevesebb, mint egyharmadát kellene hogy tartalmazzák!

626
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Login



Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!



Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]